Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem z ładowaniem a mianowicie no wolnych obrotach "mrugają" światła po wyżej 3500 jest ok wymieniłem już alternator co prawda na używany i dalej to samo.doradzono mi żebym poczyścił wszystkie złącza masy zaciski i nic aha regulator napięcia nowy na światłach ładuje 13.8
Opublikowano
Akumulator nie jest czasami na wylocie?. Podmień na inny na chwilę chociaż i zobacz czy będzie to samo?...

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
Witam , podobną sytuację mam kolego u siebie , na początku miałem za niskie ładowanie i poinformowano mnie o wymianie regulatora , po tej operacji zauważyłem właśnie tą przypadłość u mnie ona nie występuje zawsze , raz światełka delikatnie pulsują a raz nie , podpowiedziano mi że jest to wina wytartego komutatora prądnicy , ja narazie nic więcej nie robiłem jak będzie coraz gorzej to wtedy będe robił , nadmieniam że ładowanie mam w porządku = - 14,2 pod obciążeniem , dodatkowo mam zamontowany kondensator , potęzny bass. pozdrawiam Tomasz.