Skocz do zawartości

530i M60 PEKNIETY KRÓCIEC OD ZBIORNICZKA .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich w nowym roku.Mam spory problem i proszę o pomoc osoby z Warszawy i okolic .Szukam kogos kto ma czesci do E34 lub mechanika .Juz tłumacze o co chodzi wczoraj na trasie Malbork -Warszawa w okolicach Płońska o godz 22 [super] :evil: skończyło się ogrzewanie [raptownie] :shock: ale jade dalej .Przejechałem tak jakies 5 km i do kabiny zaczoł dostawac się dym , odrazu się zatrzymałem otworzyłem maske a tam dymu jak by cos sie paliło .Odkręciłem korek od zboiorniczka a tam pusto.Dolałem wody [owocowej he nic innego nie miałem] i jade dalej by dojechac na jakąs stacje no i dojechałem.Otwieram maskę i szukam przyczyny,znalazłem.Ułamał sie kruciec od zbiorniczka[leciało na wydech] i od pompki z elektrozaworami pech że dwa odrazu.Udało mi się jakos to poskładac ale tylko metodą garazową.Prosze o pomoc tych co posiadają takie czesci.Z góry dziekuje. :cry2:
Opublikowano
Stary pech jak nic :| jak by to było bliżej Gda pomógł bym Ci ,ale skoro jesteś w okolicach Wwa to musisz poczekac tylko na odzew od chłopaków z Wwa i okolic :roll: no panowie pomóżcie koledze :wink:
Opublikowano
Nie da rady przy wiekszym cisnieniu pospadają weże.I tak kapie .Rozj......e silnik i tyle z tego bedzie. Płyn kapie ogrzewania niet.Lipa .Nie jade nie ma takiej opcji.
Opublikowano
Witam wszystkich w nowym roku.Mam spory problem i proszę o pomoc osoby z Warszawy i okolic .Szukam kogos kto ma czesci do E34 lub mechanika .Juz tłumacze o co chodzi wczoraj na trasie Malbork -Warszawa w okolicach Płońska o godz 22 [super] :evil: skończyło się ogrzewanie [raptownie] :shock: ale jade dalej .Przejechałem tak jakies 5 km i do kabiny zaczoł dostawac się dym , odrazu się zatrzymałem otworzyłem maske a tam dymu jak by cos sie paliło .Odkręciłem korek od zboiorniczka a tam pusto.Dolałem wody [owocowej he nic innego nie miałem] i jade dalej by dojechac na jakąs stacje no i dojechałem.Otwieram maskę i szukam przyczyny,znalazłem.Ułamał sie kruciec od zbiorniczka[leciało na wydech] i od pompki z elektrozaworami pech że dwa odrazu.Udało mi się jakos to poskładac ale tylko metodą garazową.Prosze o pomoc tych co posiadają takie czesci.Z góry dziekuje. :cry2:

zadzwoń 880064355

orzełe34
Opublikowano
Ok kolego to powiec o której mam jutro się stawic.Pozdro .Ps podziekowania dla Warszawiaków. Tylu ich jest a tylko jeden ma chec aby pomóc :!: Podziekowania dla ORZEŁE 34 za pomoc :cool2:
Opublikowano
Ok kolego to powiec o której mam jutro się stawic.Pozdro .Ps podziekowania dla Warszawiaków. Tylu ich jest a tylko jeden ma chec aby pomóc :!: Podziekowania dla ORZEŁE 34 za pomoc :cool2:

Heh,niestety forum troche padło. Full jest nowych użytkowników, którzy rejestrują się bez żadnego przywitania,piszą jaki mają problem i tyle,później ani be,ani me,ani ... no,wiadomo.

Problemu współczuje,ale dobrze że już rozwiązany :)

Pozdrawiam

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
Problem zażegnany.Własnie skonczylem robic.Znalazłem goscia na Ursynowie ktory posiadał czesci mi potrzebne i jego pozdrawiam.Za dobre checi dziekuje orzełe34.Jutro lece na chatke. :D :cool2:
Opublikowano

Witam

Właśnie potwierdzam....respekt dla pomożyciela.

To forum jest przecież dla użytkowników tej wspaniałej marki. I wszelka pomoc jest jak najbardziej tu oczekiwana.

Mi wiele razy pomogliście koledzy w biedzie właśnie na tym forum....wszystkim jeszcze raz dziękuję.

Ale pamiętajmy, że o to właśnie między innymi się rozchodzi na tym forum : pomóc w biedzie dzięki naszym doświadczeniom.

PZDR

Memento Mori :-)