Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam dzis dziwny przypadek kupilem sobie lampy tylne white&red bo moje orginalne spękane były,zalozylem moment bo to 4 srubki,wtyczki są te same bo lampy pod moj model e36 320 sedan i juz mowie co jest,brak swiatla stop,reszta dziala ok tylko niema stopu.Wpadlem na pomysl i zalozylem stare lampy by stwierdzic co jest grane i wiecie co,stop szlag trafil.niema na starych i na nowych lampach wogole swiatla stop.Reszta dziala ok,pomozcie co sie stalo.byl jakis jeden bezpiecznik spalony ale reszta ich jest ok.Sprawdzalem pod maska w skrzynce bezpiecznikow ,no chyba ze jest gdzies jeszcze jakas druga skrzynka z bezpiecznikami,pomozcie co moglo sie stac,pozdro
Opublikowano
Witam ja miałem to samo z tymi lampami i wiesz co było nie miałem dobrej masy i jeszcze raz posprawdzałem wszystkie żarówki wraz ze stykami bo się podginaly i już wszystko działa tak jak powinno.
Opublikowano
a sprawdzałeś czujnik "przycisk" przy pedale hamulca może akurat siadł skoro na starych tez niema lub tak jak kolega podpowiada gdzieś styku nie ma
Opublikowano
fakt nie sprawdzalem ale swiatla stop zginely nagle po zalozeniu tych drugich lamp,tak jak pisalem wszystko dziala oprocz stopu ,na dole gdzie sa czerwone swieca sie wszystkie 3 zarowki wedlug mnie nie powinny najwyzej 2 sie powinny swiecic a po nacisnieciu stopu dopiero 3 zarowka
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Podepnę się pod temat. Poprzedni właściciel zamontował lexusy :mad2: i w związku z tym muszę je zmienić :D . Co sądzicie o lampach typu crystal clear http://moto.allegro.pl/item877688959_lampy_bmw_e36_coupe_cabrio_clear_red_white_od_depo.html wiadomo że wygląd to kwestia gustu, ale jak sądzicie - pasuje coś takiego do e36 coupe czy lepiej kupić zwykłe biało czerwone m3 Depo?

Opublikowano
Właśnie kwestia gustu jak piszesz.... jak dla mnie tylko ori biały kierunek, dołożysz niewiele do tych clear'ow a i każdy poprze taki wybór...