Skocz do zawartości

kupno BMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jestem nowy na tym forum mój temat to kupno bmw nie wiem czy taki temat juz byl szukalem ale nie moge znalesc a wiec : jestem wtrakcie kupna BMW mam okolo 25 tys zl i wlasnie pytanie czy jest ses kupowania 328 i dopieszczenia go czy jest mozliwosc kupienia juz za ta kase m-power widzialem kilka na allegro no ale nie jestem przekonany do m-power za 25 tys teraz krótko i zwiezle 328 ? czy jest mozliwosc na m-power ? ps zalezy mi na (coupe) ta sylwetka jest cudna :)
Opublikowano

328 a dokladnie silnik m52b28 jest silnikiem dosc slabym do tuningu wiec nie ma opcji do m-power

najwieksze podobienstwo w budowie do silnika z m-power czyli s50b30/32 ma silnik m50b25

W m-powera za 25 tys zainwestujesz kolejne 20 tys :mad2:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
328 a dokladnie silnik m52b28 jest silnikiem dosc slabym do tuningu wiec nie ma opcji do m-power

najwieksze podobienstwo w budowie do silnika z m-power czyli s50b30/32 ma silnik m50b25

W m-powera za 25 tys zainwestujesz kolejne 20 tys :mad2:

zgodze sie :wink:

Opublikowano
Nie da się ukryć, jeśli chcesz mieć M3 E36 moim zdaniem trzeba mieć z 35tys. wtedy jest nadzieja ze kupisz coś ładnego...a 328 całkiem dobrze sobie radzi :D chociaż za zadbane auto też trzeba zapłacić koło 20tys, bo jak kupisz 328 w kiepskiej kondycji to okaże się skarbonką podobnie jak M3
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
witam jestem nowy na tym forum mój temat to kupno bmw nie wiem czy taki temat juz byl szukalem ale nie moge znalesc a wiec : jestem wtrakcie kupna BMW mam okolo 25 tys zl

Za 25 tys. mozesz poszukac juz dobrego 6-cylindrowego e46.... na zadbane M3 e36 to bedzie niestety za mało, oczywiscie kupic mozna - ale po co pozniej sie wkurzac ciągłymi naprawami i wydawac kolejne 20 tys zł na naprawy, które z byle jakiego powypadkowego auta i tak cukierka nie zrobią.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...