Skocz do zawartości

Adresy warsztatuw zajmujacych sie automatami a najlepiej bmw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam posiadam e34 m60 b30 w automacie szukam jakiegos porzadnego warsztatu ktory by mi to zdiagnozowal czy to nskrzynia czy wina komunikacji silnik -skrzynia.Jakies adresy. Mieszkam nie daleko Gdanska jakies 60 km
Opublikowano
Oczywiście na Elbląskiej znajduje sie profesjonalny salon i zakład mechaniczny BMW a na Schuberta jest warsztat w prawdzie nie bmw ale tam też coś ci doradzą :arrow:
Opublikowano
Stary jeszcze sobie przypomniałem o jednym zakładzie w Kiezmarku, jakieś 40km przed Gda jadąc drogą krajową nr.7, robią tam same BMW,zakład jest przy samej drodze krajowej visa vi sklepu spożywczego na domu jest szyld nie da sie nie zauważyć.pozdrawiam :8)
Opublikowano
Dzieki chłopie ale przydał by mi sie teraz jakis czynny warsztat bo jestem 300 km od domu a samochód nie sprawny :evil: .Pozdro
Opublikowano
Pech jak ch.. Stary co mogę ci poradzić zostaw samochód na stacji i zawijaj sie do domu jakimś pociągiem bo do poniedziałku podejrzewam nic nie zdziałasz.