Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie jakie sklepy on line polecacie , muszę klocki kupić i jak na razie znalazłem 2 zaufane strony , ktoś ma jakieś doświadczenia ?

pozdro

Opublikowano

z czystym sumieniem polecam sklep w Bydgoszczy - zrobiłem duże zakupy u nich i zawsze było ok - w katalogu była zła część i po 4 tygodniach zwróciłem bez najmniejszych problemów. Naprawde szczerze POLECAM auto sklep w Bydgoszczy :)

http://www.autosklepbydgoszcz.pl/

Pozdrawiam,

• 2 lata później...
Opublikowano
ja polecam goscia z allegro bmw_user . jak nie bedzie na allegro mial wystawionych to zadzwon a napewno Ci zalatwi !!! Kupowalem u niego pare rzeczy m.in. nerki w chromie, koncowke wydechu ALU MAT , dywaniki gumowe ,bryloczek BMW1 itd. WSZYSTKO 100 % ORYGINAL !!! Pozdrawiam i polecam
Opublikowano
ja polecam goscia z allegro bmw_user . jak nie bedzie na allegro mial wystawionych to zadzwon a napewno Ci zalatwi !!! Kupowalem u niego pare rzeczy m.in. nerki w chromie, koncowke wydechu ALU MAT , dywaniki gumowe ,bryloczek BMW1 itd. WSZYSTKO 100 % ORYGINAL !!! Pozdrawiam i polecam

no tak, ale nie widze wiekszego sensu skoro ceny prawie jak w ASO

• 4 lata później...
Opublikowano
Nie zapominaj o intercars...klocki jak i tarcze reomowanych producentów kupisz bez problemow.

ale ceny maja z kosmosu, nawet po rabacie