Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cześć w moim samochodzie nie świeci mi się wsteczny jak włanczam sprawdzałem żarówki bezpieczniki i wszystko jest ok co może być przyczyną jakiś moduł czy coś ?? niedziała mi też podświetlenie kabiny, ostatnio lusterka przestały może to mieć jakieś powiązanie jakiś moduł czy coś zato odpowiada ??
Opublikowano
jest jeszcze taka możliwość że morze być walnięty czujnik wstecznego który znajduje się w skrzyni biegów pozdrawiam.
Opublikowano
tam widziałem w dwóch miejscach kable wychodzą jak patrzyłem to bedzie ten co zboku w skrzynie wchodzi ?? go można normalnie wykręcić czy jakiś więkrzy to jest kłopot
Opublikowano
tak normalnie się wykręca u mnie jest z prawej strony przykładowo zobacz na krótko na włączonym zapłonie zewrzyj te dwa kabelki co wtyka się w czujnik i jak będzie świecił się wsteczny to oznacza ze czujnik do wymiany pozdro
Opublikowano

to ten czujnik,

u mnie wymiana nie pomaga, cos sie w skrzyni wyrobilo chyba

Opublikowano
A nie był wadliwy ? u mnie na warsztacie czasem się zdarzało że rzeczy elektroniczne nowe zakupione w sklepie były wadliwe więc trzeba było by go sprawdzić.Pozdrawiam