Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Proszę nie krzyczcie od razu że temat był wałkowany, bo szukałem, czytałem, ale mimo wszystko dalej mam wątpliwości - właśnie stałem się posiadaczem pięknego, czerwonego X5 3.0d (2003r przed liftem). Auto jest zajefajne. Wcześniej w e39 miałem normalny telefon ze słuchawką na kablu. Tu natomiast mam miejsce na sparowanie komórki. Sprawdzałem że pasuje Nokia 6230i. Natomiast moje pytanie jest następujące - czy przez bluetooth można w jakiś sposób sparować inny telefon, np. Sony Ericcsona Yari którego posiadam? Jeżeli tak to w jaki sposób, nie posiadam instrukcji obsługi...?
Tomek
Opublikowano
DZIAŁA!!! Super sprawa....Wielkie Dzięki!!!! Dlaczego nie trafiłem na tego posta....?
Tomek
  • 4 lata później...
Opublikowano
dołączę do tematu i zapytam: jak wysłać streaming audio przez bluetooth do radia ? Jest to możliwe ?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
W E53 nie ma takiej możliwości na sprzęcie fabrycznym.
Opublikowano
a co musi być ? Ja właściwie jestem dumnym posiadaczem e39, ale z tego co mi wiadomo, to chyba sprzęt ten sam ?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ten sam, na Allegro znajdziesz dużo sprzętu dedykowanego.