Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Felix dlaczego sprzedajesz taki sprzet ?Tak pytam ,duzo w niej Twojego serca.Ja bym nie mogl, chodzbym mial bez soli jesc :( pOZDRAWIAM
Ile pali?Dwie radialki tygodniowo.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Świetny filmik.

Mam nadzieje, że dzięki zmianie wlasciciela dowiemy sie troche wiecej o modyfikacjach jakie zostaly wykonane w Isie Klementowicza :D

Przy okazji budowania swojej fury dowiedziałem się, że Klementowicz buduje teraz A grupowe E30 m3(nie wiem czy to plota czy potwierdzone info).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Już M3 jego stoi na kołach i pierwszy rajd to Elmot .

Powiem wam tak ... Mój is w porównaniu do Isa Klemensa to zabawka .... natomiast M3 to już prawdziwym wymiatacz .

Jeżeli chodzi o isa to ja zażyczyłem sobie mniej awaryjny silnik za czym idzie mniejsza moc ale dłuzsza żywotność a jak to będzie w realu to czas pokaże .

Pierwszy start już 19 marca 2010 Mazowiecki

Mam zamiar przejechać 9 rajdów ale już po 4 będe mógł ubiegać się o licencję do RSMP .

Plan jest taki 6 rajdów i sprawdzenie na którym miejscu jestem w tabelce . Jeżeli będzie o co walczyć to jedziemy do końca

sezonu . Jeżeli nie to biorę licencję i moze M3 albo 4 łoap jakiś. Któż to wie ....czas pokaże i sponsor .