Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie jak wyglada uzytownie e36 w cabriolecie, czy sa osoby na forum ktore mieszkaja w blokach i trzymaja swoje autka pod blokiem albo maja blisko parking strzezony u mnie taki jest niedaleko. Czy jak przychodzi zima przez dach przedostaje sie zimno, albo te laczenia dach z szyba jakos wieje troche glupie pytania ale jestem ciekaw. Carbio nie powiem podobaja mi sie, a w lato nie ma nic lepszego niz jazda z otwarym dachem :D
Opublikowano

Do cabrio to raczej polecam garaż. Jest troszkę głośniej , troszkę szumi ale zapominasz o tym po czasie użytkowania.

Zapraszam do zalogowania się na cabrio-club.pl i pozytywnego zarażenia się jazdą bez dachu.

Ps. Tylko nie zadawaj więcej pytań czy wieje i jest zimno zimą , bo dostaniesz odrazu bana :p

pozdrowienia

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/