Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam kolejny maly problem. Nie moge wlaczyc samych swiatel mijania, albo mi sie dlugie zapalaja ,albo w ogole nic nie swieci(rozne kombinacje przelacznikiem do swiatel i raczka - kierunkowskaz/dlugie). Natomiast jak auto stoi zamkniete potrafia sie same mijania zaswiecic :?: .Dodam jeszcze ze nie zawsze sie tak dzieje(od tygodnia 3 razy,a jezdze codziennie do pracy i z + zakupy itp) i zawsze jak wlaczam kierunkowskaz. Mial moze ktos podobny problem ?? Poratujcie jakas rada,bo nie chce mechanikowi placic jak za zboze. Pozdrawiam.
Opublikowano
Bylem u elektryka(renomowany warsztat), wykasowali mi bledy i .... narazie luz,ciekawe jak dlugo. Tak na marginesie ,jesli ktos ma problem z modulem LCM,polecam www.lcm-repairs.co.uk ,kolega skorzystal z ich oferty i jest zadowolony (nie trzeba programowac w BMW !!!- potwierdzone),wysylaja na cala europe .Pozdrowki