Skocz do zawartości

termometr zawn. czujnik temperatury - schemat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Może ktoś wie gdzie dokładnie podłączony jest czujnik temperatury zewn? Podłączyłem nowy i świruje, ale zaobserwowałem że kable są w środku w kolorze ciemnym a nie miedzianym-jakby przepalone i czujnik działa jak jest sucho a jak popada to lipa-czyli jakieś przebicie - więc podejrzewam albo uszkodzony kabel albo dodatkowo przepalony. A że leci to w całej wiązce to odłączyłbym tylko i pociągnął nowy-ale skąd? może ktoś to przerabiał? :?:

Bogdan28
Opublikowano

czujnik jest w między nadkolem a zderzakiem z przodu po stronie pasażera jeśli kupisz nie oryginalny może świrować

kabelki mogły zaśniedzieć oczyść zobaczymy co będzie

GOLD CZEJJJN
Opublikowano
czujnik jest w między nadkolem a zderzakiem z przodu po stronie pasażera jeśli kupisz nie oryginalny może świrować

kabelki mogły zaśniedzieć oczyść zobaczymy co będzie

tyle już wiem, bo go wymieniałem ale gdzie jest tzw drugi koniec gdzie te kable są wpięte a przewody są całe zaśniedziałe a nawet prawdopodobnie przepalone,stąd bierze się mój problem.

Bogdan28