Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem ,wyrazam checi założenia sobie gazu do bety,silnik 1.8 M40 bo te ceny paliwa są okropne.Mieszkam w Elblagu i niemam zielonego pojecia który gazownik w moim miescie wstawia dobrze gaz do bmw,dotyczy sie to oczywiscie chlopakow,którzy mają bety zagazowane w elblagu,jeżeli byscie mogli mnie pokierowac do dobrego gazownika.
Opublikowano
ja jestem z malborka, ale u nas sie duzo zlego mowi o waszych gazownikach!! wszystkie bmw ktore tam byly kiedys robione byly pozniej poprawiane u nas (wasze z reszta tez).. wiec naprawde poszukaj kogos kto ma u was zalozony gaz i nie ma problemow!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam

Slyszalem,ze gaz ma kosztowac ok 3pln ale moze to plotka .Nie spiesz sie

pozdrawiam

belgus! co ty opowiadasz, chcesz, żebym zawału dostał?

to i tak się będzie opłacało przy cenie PB w okolicach 5zł, ale byłoby to prawie dwukrotne podwyższenie ceny!

ma-suck-ra !!!

Kai
Opublikowano
w mojej E39 gaz założono w Morągu (niedaleko Elbląga). zakład wygląda porządnie, chłopy też znają się na rzeczy. gaz założony 8 misięcy temu, przejechane ponad 20 tys km bez żadnych problemów.