Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmmm. No nic. Żadnego, jak narazie modułu nie znalazłem. Ani białej kostki, ani nic podobnego z napisem bluetooth :cry:

Wciskałem te przyciski i coś pika i nic. Nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Pytanie do was. A jeśli nie mam takiego modułu bluetooth to czy można coś takiego założyć abym mógł sie komunikować z różnymi telefonami? Mam w podłokietniku jakieś wyjście na jakiś telefon (nie wiem jaki). Co poradzicie? Nadmieniam że sprawdziłem po VIN-ie wyposażenie mojej X5 jak wyszła z fabryki i tam było napisane że posiadam instalacje telefoniczną jakąś biznes. Na stronie BMW jest napisane że bluetooth montowali w instalacji coś tam biznes. No cóż :( . Ja chyba takowej nie mam. Nie wiem o co tu chodzi. Poradźcie coś. :cry:
Opublikowano
Szybkie pytanko. Może ktoś z Was zna odpowiedź. Czy jeśli w samochodzie jest telefon z słuchawką bezprzewodową - S630A AUTOTELEFON MIT SCHNURLOSEM HOERER Telefon samoch. z słuchawką bezprzewodową (dokładnie tak oznaczony) - to powinien być też bluetooth żeby można sparować auto z komórką? Po rozkodowaniu VIN-u nic o bluetooth w wyposażeniu nie piszą.
Opublikowano
Pytanie do was. A jeśli nie mam takiego modułu bluetooth to czy można coś takiego założyć abym mógł sie komunikować z różnymi telefonami? Mam w podłokietniku jakieś wyjście na jakiś telefon (nie wiem jaki). Co poradzicie? Nadmieniam że sprawdziłem po VIN-ie wyposażenie mojej X5 jak wyszła z fabryki i tam było napisane że posiadam instalacje telefoniczną jakąś biznes. Na stronie BMW jest napisane że bluetooth montowali w instalacji coś tam biznes. No cóż :( . Ja chyba takowej nie mam. Nie wiem o co tu chodzi. Poradźcie coś. :cry:

Jesle jestes pewny na 100% ze nie masz to na Allegro jest do kupienia modul http://allegro.pl/bmw-e46-modul-bluetooth-e39-x5-e53-ulf-6-931-854-i3481883455.html

A laczysz sie normalnie z autem czy cos wyskakuje?? Jesli chcesz dokupic tel to chyba siemensy tam wchodzily. Na Allegro tez sa.

Opublikowano

Witam,

lece po instrukcji jak wcześniej i nic nie wyskakuje, żadne diody nie migają - jest tylko komunikat telefon aktywny, pomóżnie jak mozna zresetować telefony jakie były wcześniej może przez to połączy - dodam tylko iż trzymanie 10s guzika parowania nic nie daje. Pomocyyyy

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Odświeżam temat.

Mam moduł Bluetooth w bagażniku ale nie mogę sparować telefonu. Jak wciskam przycisk w kierownicy R/T to pokazuje mi się na wyświetlaczu zegarów Actiwe phone. Obok przycisk w kierownicy (taka buźka jak by ktoś coś mówił) przytrzymuje i nic się nie dzieje. Mam Taki sam przycisk w podłokietniku i z nim też nic nie reaguje.

Znaczy że mam aktywny telefon? Tylko jaki? I jak sparować Sansunga Galxy S3.

Pomocy.