Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich mam okazje kupic bmw 735i od znajomego auto stoi rok nie jezdzone tylko znajomy powiedział ze troche ja zagrzał bo sie spieszył i auto w pewnym momecie zgasło od tego czasu stoi co to moze byc

To, że potrzebujesz pomocy to wiemy, stąd Twoja obecność na tym forum. Ale tytuł tematu powinien być wskazywać na problem, żeby potem wyszukiwarka miała łatwe zadanie. Proszę się zapoznać z regulaminem i poprawić tytuł postu bo inaczej wyleci on do kosza

Opublikowano

Witam

Przyczyn może być wiele.

Może jest chłodnica uszkodzona, lub wentylator. Ciężko tak stwierdzić. Podobno zagotować BMW to masakra. Jeśli jest zagotowana to głowice trzeba będzie zrobić.

Pozdro

...dla Was to tylko samochody...a dla mnie to sens życia...
Opublikowano
Zagrzal bo sie spieszył...hmm,poszukaj sobie innego auta.Widac jak wlasciciel dbał o ta BMW...co za idiotyczne tlumaczenie.
Opublikowano

U mnie w podobnej sytuacji skończyło się to pękniętym blokiem silnika. Także jeśli poza tym silnikiem auto jest zadbane i odpowiednio tańsze - może warto kupić. Tylko od razu musisz być przygotowany na kupno nowego m30b35 albo kosztowny remont starego. Myślę, że do ceny auta musisz doliczyć ok. 3000 - 4000pln także w gruncie rzeczy szkoda zachodu z tym autem, chyba że jego cena to 1000 - 2000pln :lol:

Pozdro

http://pkp.dnx.pl/bmw/pasek.png