Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po przejażdżce brata 320dA spostrzegłem ostatnio, że w moim aucie wskazówki nie opadają do końca tak jak to ma miejsce u niego w aucie. Nie jestem pewien czy mam tak od początku użytkowania auta czy zrobiło się to z czasem. Nic nie wnoszące uwagi w stylu "miałeś cofany licznik" proszę zachować dla siebie, liczę na bardziej konstruktywne wypowiedzi. Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc w naprawie tego 'problemu'.

http://img340.imageshack.us/img340/20/dsc00122k.th.jpg

Opublikowano
Test 2.0 robiłem już kilka razy od czasu jak tak jest, nawet dzisiaj. 21 to reset wszystkich ustawień obc, na pewno nie będę miał później żadnych problemów z różnymi opcjami po takim resecie ? Robiłeś go już u siebie ? Wątpię aby coś zmienił a boję się, że później np. zacznie mi komp źle pokazywać spalanie albo będą jakieś inne cyrki.
Opublikowano
Robiłem ostatnio reset w tescie 21(falowały mi obroty-uszkodzona pezepływka).Co prawda błedu nie skasowałem :D .Ale niezauważyłem żadnych zmian.Więc niczego niepopsujesz.Ale dobrze bedzie sie jeszcze upewnic i zapytac kolegów :cool2:.najlepiej to podpiąc autko pod kompa(inpa,dis itp).Może wyjda jakieś błędy,które da się skasować