Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie wymieniałem klocki przód 30 tys temu czy teraz komp po kasacji ustawi sam za ile wymiana czy ja wybieram i czy 30 tys to nie za szybko na wymiane poniewaz pokazuje mi jeszcze 1000km do wymiany i stoji tak juz od jakiegos czasu w miejscu
Opublikowano
jesli po wymianie skasowales to komp powinien sam wyliczyc kiedy znow,zaleznie od stylu jazdy

Codowanie BMW , Wylaczenie ostrzezenia o pasach, TV-Free,przebudowa oswietlenia na LCI, klimy Basic na HIGH, Navigacji z MASK na CCC lub CCC LCI ( 8 przyciskow ) itd.

http://www.bavaria-access.de/

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002804305191#!/pages/Bavaria-Access/157126324367474?sk=photos

• 4 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
30tkm to teoretyczny limit. W praktyce może wyjść 50 albo 25. Wszystko zalezy od stylu jazdy. Generalnie komp przelicza na podstawie zużywania się czujnika klocków hamulcowych.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
u mnie w E91 przy wymianie klocków i tarcz z przodu pojawiło sie 60 kkm na wyświetlaczu i dośc długo sie utrzymywało. Po pół roku jeżdzenia zaczeło spadać i ostatnio było 50 kkm. Po cały dniu jeżdzenia na torze w Ułężu wartośc ta spadła do 31 kkm

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Podłączę się do tematu z pytankiem. Przednie klocki wyświetlają mi 800 km do wymiany. Wyjeżdżam na święta , mam do zrobienia z 1200 km a nie za bardzo czas na podjechanie przed wyjazdem do serwisu na wymianę. Więc pytanie: Jak skończy odliczanie na zero to ile tych klocków jeszcze zostanie? Walić jednak przed wyjazdem do serwisu czy z 500 km jeszcze da się bezpiecznie zrobić?

Dzięki za info.