Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dwie sprawy

1) Mam pytanie bo juz nie wiem czy mi sie zdawalo czy faktycznie te pokrętła się kiedyś swiecily? Zaznaczone jest na zdjęciach. Moje bmw to e36 coupe 97 rok jesli to cos podpowie. Prosze o odpowiedz. Aha zaznacze, ze wyjmowalem radio i probowalem cos tam zerknac ale nie widze zarówki by podswietlaly te pokrętła. Moze ktos wie jak to zrobic albo jakis post ze zdjeciami jest jak to uczynic i wymienic. Z góry dziękuję

Link do fotki o co konkretnie mi chodzi to:

http://img684.imageshack.us/img684/2194/centervent.jpg

2) czy byly rozne typy wlacznika/wylacznika oswietlenia bagaznika jakies dlugie i krótkie bo mam krótki jakis i nie wciska się i nie wylacza oswietlenia brakuje mu jakies 1,5cm by się wcisnac i wylaczyc oswietlenie.Zaznacze, ze to nie wina dystansów obizone są na maksa.

Opublikowano
cos mi sie zdaje ze tobie tez sie zdawalo z tymi podswietleniami, a sprawdzales czy nie masz wgniecionej klapy, belki, a plastik na tylniej scianie masz ( aki na cales dlugosci, ) ??
Opublikowano
plastik mam na calej dlugosci a czy belka jest zgnieciona to nie wiem bo klapa wyglada na cala.A jest mozliwosc jakos sprawdzic ta belke samemu czy to juz mechanik musi looknac? A to podswietlenie to na 100% jestes pewny nie ma tam?? Bo jakos caly czas mam takie wrazenie, ze nie musialem szukac po omacku tych pokretel.