Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moje bmw to model 318tds touring e36 rok1998.Szukalem po forum i nigdzie nie moge znalesc takiej centralki zamka centralnego jak ja mam.wszyscy pisza o podlaczeniu sie pod piny 24 i 25 w bialym 26konektorowym zlaczu .A ja takiego zlacza nie mam.Moja centralka ma zlacza czarne z grubymi kablami wisniowe 26 konektorowe i zielone 26 konektorowe i czarne z tylu tez z cienkimi kabelkami.Wpinalem sie juz pod piny 24 i 25 w wisniowym i zielonym zlzaczu ale nic. a i jeszce jedno moj alarm to super forteca oczywiscie wpinalem sie tam z plusami bo obrocilem na przekaznikach.prosze o pomoc w wpieciu sie w ta centralke czy moze jakis inny sposob na to zeby dzilala centralny
Opublikowano

Czytałem gdzieś o wpięciu się bezpośrednio w kable, które ida od centralnego zamka od drzwi kierowcy lub pasażera. Lecz Cie pomogę co i jak bo ja się wpinałem w centralkę w 24 i 25. Mam E36, 316, 93r

Foty na www.vicia.any.pl

http://www.dami.pl/~wiktorc/BMW/tuning.jpg