Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest jakiś sposób na dołożenie modułu bluetooth do E90/E91? Najlepiej oryginał, mam navi Professional. Chodzi tylko o możliwość sparowania telefonu z autem, zadne stacje dokujące z ładowarkami mnie nie interesuja. Jeśli jest taki oryginalny zestaw doposażeniowy to czy mógłby ktoś podrzucić link do katalogu z cześciami?

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Możliwość jest. Koszt podejrzewam, że będzie droższy od zestawu głośnomówiącego firmy trzeciej, ale jak wcześniej powiedziałeś, że nie chcesz to musisz się liczyć z wydatkiem.

Na allegro sprzedają centralki bluetooth w granicach 400-600 zł + do tego kodowanie auta + mikrofon + kable jak nie ma instalacji.

Zestaw to możesz sobie wyklikać na stronie www.realoem.com podając dane auta -> Systemy komunikacji -> Wyposażenie i doposażenie

lub

Zadzwonić do ASO.

E30, E36, E60, E87, F48

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witajcie

tez jestem zainteresowny takim zestawem. Byłem wczoraj w serwisie i powiedzieli mi że moje autko jest przystosowane

do montażu bluetootha bo w idrvie wszystko jest tylko samego urządzenia nie ma.

To "pudełko" u nich 1500 a z montażem 2200 . Nie wiem gdzie powinno się to znajdować bo jeśli są kabelki to może trzeba kupić

na Alllegro i samemu zamontować za całe 500 zł

różnica czy z adapterem w podłokietniku czy bez jest tylko kwestią ładowarki i samego uchwytu bo i tak komunikacja

z autem jest przez bluetooth

Pozdrawiam

Niemirad

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

My BMW foto: http://img85.imageshack.us/g/p1030826.jpg/

Chip Tuning wykres: http://img690.imageshack.us/img690/4972/hamowniawykresbmw.jpg