Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś kto ma spryskiwacze reflektorów by mógł mi powiedzieć czy do nich ma osobny 3 zbiorniczek? Ja mam Xeony w swoim sedanie ale nie mam spryskiwaczy lamp zaś posiadam zbiornik intensywnego spryskiwania szyb. Zgodnie z http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?model=DE21&mospid=47547&hg=61&fg=45 do spryskiwania lamp musi być 3 zbiornik. Może ktoś to potwierdzić na swoim przykładzie ?
Opublikowano

Zbiornik jest jeden, tylko ma dwie pompki - jedna na szyby i druga na światła. Tak mam w oryginale z xenonami.

A w realoem masz przedstawione dwie wersje zbiorników: "zbiornik spryskiwaczy szyb" do wersji bez spr. świateł oraz "zbiornik spryskiwaczy reflektorów" do wersji ze spr. świateł i szyb.

Opublikowano

Potwierdzam.

Do szyb i reflektorów jest ten sam zbiornik. Ja mam usiebie drugi zbiornik na płyn do intensywnego zmywania, ale nie ma on nic wspólnego z reflektorami.

Opublikowano
Tak naprawdę to ja teraz nie wiem który mam bo na górze widać jedynie wlew do płynu a reszty jak by nie widać i nie wiem co muszę dokupić do instalacji :?
Opublikowano
Tak naprawdę to ja teraz nie wiem który mam bo na górze widać jedynie wlew do płynu a reszty jak by nie widać i nie wiem co muszę dokupić do instalacji :?

Resztę możesz zobaczyć zdejmując prawe nadkole bo tam właśnie jest zbiornik na płyn do spryskiwaczy lamp i szyby.