Skocz do zawartości

e32 750i tylne prawe drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, poszukuję już od jakiegoś czasu tylnich prawych drzwi, gdzie po włamaniu i wybiciu szyby, złodzieje złamali mi również ten aluminiowy łącznik pomiędzy szybami. Chciałbym się obyć bez malowania i założyć oryginalne drzwi z szybą w stanie bardzo dobrym, kolor to lachssilber metallic. Auto jest z 88 roku, ale od nowości w mojej rodzinie i garażowane, postało tydzień w łodzi i ktoś się połasił. Miałem nadzieję, że staruszków nie kradną, w każdym razie im się nie udało, a ja zostałem już tylko z z problemem drzwi. Byłoby mi bardzo miło, jeżeli ktoś udzieliłby mi jakiś wskazówek, dużo szrotów przerzuciłem, ale raczej trafiałem na zardzewiały złom, także szukam pomocy na forum. Pozdrawiam serdecznie wszystkich BMW maniaków Bartek
pozdrawiam Bartek
Opublikowano
Jak nie znajdziesz do euro 2012 to daj sobie spokój i kup coś bez rdzy i pomaluj. Kolor ten jest rzadki do tego znaleźć bez rdzy raczej nie możliwe, nawet jak znajdziesz jestem pewien że będą się wyróżniać. Kumpel z tym kolorem ma 535i i już 3 lata szuka błotnika kilka się trafiło, przymierzane były nawet zgnite i każdy miał inny odcień/kolor niż jego auto. No cóż nadzieje umiera ostatnia.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
jak bys potrzebowal drzwi to mam tylko nie w tym kolorze bo sa zlote tak jak kolega piasal wczesniej nie dobierzesz idealnie lepiej dac lakiernikowi zarobic czyli polakierowac drzwi i wycieniowac sasiednie elementy i wtedy nie bedzie sladu ze bylo cos robione