Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozebralem dzis ten wynalazek i co zauwazylem jak auto sie podnosi to z tego miejsac oznaczonego na czerwono wydostaje sie powetrze mydełko i woda i sie okazalo ze robia sie bańki czym to uszczelnic i jak ???? moze to byc przyczyną dodam ze auto jak postalo siadalo szybciej z jednej strony ale dzwigalo sie normalnie i raz penego dnia nie podnioslo sie wogole a teraz bardzo powoli hmmmm

http://img405.imageshack.us/img405/3552/nivo.th.jpg

jaki jest koszt wymiany nivo na normalny zestaw ?? da rade to zrobic w warunkach przydomowych ????

Opublikowano
wiem ze jest gosc w przemyslu ktory handluje czesciami do e39 i ma sprezyny zamiast poduszek. znajdz typa na allegro bo ma duzo aukcji. a dlaczego chceszwywalic nivo. przeciez to jest super sprawa.
Opublikowano
Witam wymień kompresor na drugi używkę z allegro 200zł . Powietrze tam nie powinno lecieć wygląda że uszczelka pod głowiczką poszła lub coś w obudowie pękło. Ja u siebie wymieniłem kompresor bo wywalało błąd nivo teraz pompuje o wiele szybciej i brak błędów a okazało się że w kompresorze było pełno rdzy i syfu.