Skocz do zawartości

320d szyba od strony pasazera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam takie pytanko. Mam e46 i tylko elektryczne szyby z przodu. Jak wciskam przycisk otwierania szyby od strony kierowcy i go puszczam to szyba sie otwiera automatycznie i tak samo jest z zamykaniem, a od strony pasazera tylko sie opuszcza automatycznie a zeby podniesc to musze juz caly czas trzymac przycisk.Czy kazdy tak ma i czy tak jest od nowosci? Bardzo prosze o pomoc.

Edytowane przez kiler04

Opublikowano
Aż z ciekawości poszedłem sprawdzić. U mnie chodzą wszystkie 4 tak samo. Proponuję na próbę zamienić przełączniki i wszystko będziesz wiedział.
Pozdrawiam, Hary.
Opublikowano
  • Autor
Wlasnie wczoraj chcialem kupic nowy przelacznik i jak go podlaczylem to bylo to samo:-(
Opublikowano
jesli sie nie myle CKM trzeba strawdzic :)
Opublikowano
  • Autor
A podpowiesz mi co to jest CKM? :-)
Opublikowano
car key memory a dokladnie ustawienia bo jesli dobrze kojarze tam jest ta opcja
Opublikowano
  • Autor
A jak to sprawdzic?
Opublikowano
  • Autor
Bylem na komputerze i nie bylo zadnych bledow ani nic:-(
Opublikowano
Nie wiem jak jest w BMW bo mam od nie dawna. W Vectrze miałem tak jak ty, ale stało się to po odłączeniu akumulatora. Wystarczyło że zamknąłem szybę "do końca" i mimo, że była już zamknięta potrzymałem przycisk zamykania jeszcze ze 3 sek. Potem zaczęło działać potrzymanie zamykania. Spróbuj, może akurat.
Opublikowano
bledow nie musi byc ... w CKM masz rozne opcje jak np. jednostki wyswietlane na kompie, selektywny centralny itepe ... jest tam tez cos takiego jak one touch window (jesli sie nie myle) i chyba to jest to czego szukasz
Opublikowano
  • Autor
Ok dzieki.Pojade jeszcze raz na kompa i sprawdze to o czym mowisz i zobacze czy to bedzie to.Dzieki za podpowiedz.Pozdro