Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Są smugi,niewielkie ale widocne i sa wkurzające-ciemne-jakby czekolada rozmazana albo lakier do paznokci-czym sie do tego dobrac aby nie narobic wiekszego bigosu i nie rozmazać plam? jest cos a'la karcher do podsufitki?

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano

w nowej-ale czy to jakaś różnica?Wydaje mi się,ze to bez róznicy jeśli chodzi o materiały.

Jeszcze nie zabrałem się bo auto nie jest moje-dzisiaj je dokładnie oglądałem i wyczaiłem te ślady:-(

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano

ehh, widze ze wziales sobie do serca moje sugestie odnosnie brudu w ex-ag :)

popros o wyczyszczenie u dealera albo kup spray do tapicerki (rowniez w salonie) i dzialaj sam. zakladam,ze to dosc swieze zabrudzenie,wiec powinno sie udac

vazq~

~ The Gator Nation ~
Opublikowano

auto jest zadbane w środku,zupełnie przypadkiem to zobaczy łem jak manipulowałem przy szyberdachu;-)

Ale chodzi Ci o środek do tapicerki?TApicerka jest zgoła inna (inny materiał) niż podsufitka przeciez..

MIKE

Opublikowano

powinno zadzialac - widzialem efekty takiego odplamiania (batonik na jasnej tapicerce, dosc widoczny, hehe) stosunkowo zadowalajacy

vazq~

~ The Gator Nation ~
Opublikowano
vazq-sam piszesz "na tapicerce".A podsufitka to taki chropowaty,sztywny,porowy materiał.No ale ok-będe kombinował.

MIKE