Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Czy ktos z Was orientuje sie ile moze kosztowac zakup i montaz modulu (tunera?) TV wraz z okablowaniem do E46 touring z 2005r? Nawigacje mam.

Pozdrawiam

Opublikowano
nie musi to byc powalajaca jakosc. tak zeby dalo sie obejrzec bez sniezenia, w kolorze i w miare ostro
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

zastanawiam sie nad dołożeniem TV do E39 (2003 r) i chcialbym zapytać tych, ktorzy juz mają: jaka jest jakość obrazu? wiadomo, że to nie HD :)

może ktoś mógłby wrzucić pare fotek dobrej rozdzielczości z ekranu z włączonym jakimś kanałem TV?

Opublikowano
zastanawiam sie nad dołożeniem TV do E39 (2003 r) i chcialbym zapytać tych, ktorzy juz mają: jaka jest jakość obrazu? wiadomo, że to nie HD :)

może ktoś mógłby wrzucić pare fotek dobrej rozdzielczości z ekranu z włączonym jakimś kanałem TV?

poszukaj na allegro. wiele aut z galerii zdjęć ma tam włączone TV.

Opublikowano

poszukaj na allegro. wiele aut z galerii zdjęć ma tam włączone TV.

masz racje, dobry pomysł :) a drugie pytanie - jakie kanały można odbierać? tylko te niekodowane pewnie, czyli TVP1, TVP2, TVN i Polsat? Czy jeszcze cos wiecej?

dzieki, pozdr!

Opublikowano
jakie kanały można odbierać? tylko te niekodowane pewnie, czyli TVP1, TVP2, TVN i Polsat? Czy jeszcze cos wiecej?

dzieki, pozdr!

TV4, jakieś lokalne... A jakie programy odbierają inni? A jak jest z odbiorem cyfrowym koledzy? Jak jest z sygnałem podczas jazdy (oczywiście odblokowany obraz) i czy są jakieś (skuteczne) wzmacniacze sygnału?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Obraz w większych miastach mam idealny także w trakcie jazdy . W mniejszych miastach słabo jednym słowem ujmując i w trakcie jazdy i na postoju . Na odbiór cyfrowy musimy jeszcze trochę poczekać a jak się już doczekamy to wtedy będzie o wiele bardziej warto w to inwestować niż teraz . Mowa oczywiście o zestawie na oryginalnych wzmacniaczach sygnału .
http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif