Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Padł mi ostatnio licznik (E36 320i 92r sedan). Nie działa prędkościomierz, wskaźnik paliwa, wskaźnik temp., wyświetlacz kilometrów, obrotomierz, ogólnie mówiąc działa tylko podświetlenie. Stąd moje trzy pytania. Czy można go naprawić w okolicach warszawy? Drugie pytanie? Jak prawidłowo dobrać licznik, na swoim znalazłem tylko naklejkę na której jest napisane: MotoMeter, HW:10.3, SW:17.0, MOŻE WIE KTOŚ CO OZNACZAJĄ TE OSTATNIE SYMBOLE??. Z góry dzięki za pomoc. pozdro
Opublikowano

nie opłaca się naprawiać bo koszt nowego to z przesyłka 150 PLN :)

musisz dokładnie kupić taki sam jak był w Twoim aucie tylko z innego modelu :) czyli patrz na zakres skali na prędkościomierzu i czy ma te same opcje :)

Opublikowano

werjsa hardware i software

ja jak kupowalem, to szukalem identycznych jak mialem - tak zalecali ludzie z serwisu BMW. Z tego co pamietam, to mowili, zeby HW byl ten sam, a SW zblizony - wtedy nie bedzie problemu z przeprogramowaniem.