Skocz do zawartości

zabezpieczenia-alarm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam nowonabyte BMW 530 z 2002 roku kwietnia, w momencie włączania stacyiki załącza się na krutko sygnał dzwiękowy, zdaża się że nie zatrąbi, co może być tego powodem, może ktoś już przerabiał ten problem?

Józef

Opublikowano

A czy nie jest to przypadkiem gong ostrzegający o spadku temperatury poniżej 3st. C?

Może to głupie pytanie, ale co roku na jesień pojawia się kilka tego typu postów i prawie zawsze okazuje się że to gong. :o

Opublikowano (edytowane)

Witam.

To nie jest gong tylko sygnał dzwiękowy. Problem jest, a zdarza się że nie zatrąbi, i dlatego stawiam to pytanie.

Byłem w serwisie i w obsłudze klienta nie wiedzieli co jest tego powodem, widać tego problemu jeszczenie mieli.

Pozdrawiam Józef

Edytowane przez Józef
Opublikowano
Słuchaj FUX czy twoja wiedza jest na poziomie tylko pisania i czytania i z tego jesteś tak dumny? bo mnie to najmniej martwi jak piszę, a tym bardziej twoje głupie uwagi, jak nie potrafisz przeczytać to nie czytaj, a pismo to jest graficzne przedstawienie mowy, a co napisałem to jest zrozumiałe, chyba że nie dla ciebie, to do szkoły aby poznać alfabet.
Opublikowano

Witam.

Wiesz co fux nie widzę z tym związku, dla mnie BMW to tylko auto, a że to kupiłem, pokaż mnie auto z tylnym napędem i podobnych paramertach trakcyjnych. Może dla ciebie BMW to szpan, bo dla mnie to nie.

Pozdrawiam Józef