Skocz do zawartości

318d problem z el. lusterkami i matą pasazera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem tu swiezak bo dzis kupilem e46. 318d niestety i stety szkoda ze nie 320 150ps ale przezyje.

Mam nastepujace problemy jezeli ktoś mi pomoze bede very happy i bardzo wdzieczny.

1. Nie chodzi mi lewe el. lusterko, a prawe chodzi tylko góra dól, lewe chwile pochodzilo i zdechlo co moze dolegać?

2. ile kosztuje i czy ktoś ma na wymiane prawa mate fotela, przedniego, poniewaz wyskakuje jej blad 112 bodajze nie wiem nie pamietam ale tojest napewno mata nacisku.

3.jak zaprogramowac pilo otwiera mi auto i bagarznik ale logo bmw nie chce mi zamknac auta :?

4. Czy to jest prawda ze wystary kupic manetke od komputera podpiac i bedzie smigał komputer? nie wiem czy to jest prawda

5. Potrzebuje roletke ta z pod lokietnikka, jezeli ma ktos na sprzedaz chetnie kupie bo mam polamana ;/

Serdecznie przepraszam ze tyle pytan, probowalem znalesc odp. ale nie dalem rady może ktoś życzliwy pomóc?

Opublikowano

odnosnie punktu 2. Widzialem na allegro taki moduł sie montuje i oszukuje komputer mata jest aktywna chyba 40 zł to kosztuje cos takiego.

odnosnie punktu 4. Czyli manetka koszt ok 80 zł a te odblokowanie dis? rozumiem ze na komputerze jest robione? z laptopa da rade ogarnac ten temat przy dobrym programie?

Wie ktoś moze jak rozebrac lusterka? bo nie chce niczego polamac a moze styki kiepsko kontaktuja i dlatego nie chca za bardzo chodzic.

słyszalem ze kluczyk mozna zakodowac w serwisie bmw jezeli mi zamykanie z pilota nie chodzi

• 5 tygodni później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam wilka prozbe do was, pomoze mi ktos znalesc czesc na tej stronie

http://www.realoem.com/bmw/select.do

szukam i nie wiem gdzie to jest. Chodzi mi o mate pasażera ta od poduszek. Własnie mi sie zaswieciła

u mnie okazało soie ze mata jest ok . Tylko zwykły bład poduszek

Edytowane przez ziomekthx

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Co do maty : http://www.realoem.com/bmw/partxref.do?part=72108099028&showus=&showeur=1&series=E46

Co do kolegi nugat apropo kodowania kluczyka , jesli jest sprawny zrobisz to sam :

viewtopic.php?f=16&t=113425&p=801187#p801187

dzieki kolego, już probowałem z kluczykiem byłem w serwisie i jest zepsuty kluczyk, zastanawia mnie fakt czy jakis magik by go nie naprawił?

bo tak naprawde wole zapłacić 150-200zł za naprawe centralnego z kluczyka niz za nowy kluczyk za 670zł pff..

a co do maty to ten moduł z allegro zakupie i z głowy nie bede sie z mata bawił. nie warto