Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. kupiłem auto w Niemczech. Ma telefon + zestaw glosnomowiacy. Mam pytanie czy potrzebna jest jakc karta do tego tel. aby mozna go uzywac? Na nr alrmowe dzwoni. Z prawej strony pod deska rozdzielczą jest miejsce na kartę(tak myśle) jaka to musi byc karta i gdzie ja zdobyć?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Normalna karta, tylko jej nie wyłamuj, musisz włożyć w całości. Jeżeli nie zadziała pod łokciem, to musisz włożyć do centralki w bagażniku.
Opublikowano
włozyłem karte do centralki (u mnie jest w nogach pasażera) i coś zaczął działac ale coś sie stalo i wyświetla na ekranie wszystkie znaki jake sa mozliwe i nie reaguje na przyciski. co mozna z tym zrobić?
Opublikowano
czy ten telefon ma jakis pin. bo jak juz pisałem jest jakby zblokowany. tzn wlacza sie ale nie reaguje na zdne klawisze. swieca sie wszystkie symbolei znaki a był aktywny. nawet wybieral numery alarmowe
Opublikowano
Jeżeli nie reaguje, to coś jest nie tak. Spotkałem się z samochodami z Włoch, które miały Sim-locka, ale zawsze można wybrać 112. Jeżeli nie reaguje, to musisz to wpierw naprawić, a potem myśleć o włożeniu karty do centralki - bagażnik od strony kierowcy.
Opublikowano
Masz telefon w podłokietniku czy to jest dokładany ??
Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.