Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klubowicze szukam ( kupię -odkupię ) instrukcję manuala do 320 d touring e 91 automat , mmoże ktomuś leży i gnije chętnie odkupię ....może macie jakieś linki gdzie znajduje się pełna instrukcja .....Pytałem u Fusa w BMW KOSZT OK.300PLN :duh: NIE DZIĘKI !!!!

Chodzi o obsługę ( prawidłową ) automatu ............co i jak

Pomóżcie

DZIĘKI

Opublikowano
w necie nie znalazłem, szukałem. Znalazłem po angielsku do wersji amerykańskich benzynowych. Wydawało mi sie, ze instrukcja powinna kosztowac ok 60-80 zeta w ASO, tyle kosztowała do E39. Ale 300 zeta to mocna przesada.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Mam dokładnie ten model, tylko nie pamiętam ile to ma stron, to bym Ci pokserował, bo widzę, że z Wawy jestes?

Lookne w domu to dam później znać. Ewentualnie jak chcesz to możemy się gdzieś ustawić to Ci dam, żebyś sobie sam to gdzieś skopiował?

Bo sprzedawać nie bardzo mi się uśmiecha - niby leży to i gnije, ale raczej warto mieć :)

Pozdro!

virus by Masters - 190km, 395Nm
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zerknij na allego. Ja kupiłem nową instrukcję bez idriva za 50 pln + przesyłka. Do samego idriva kosztuje ok 80 pln.
Krzysztof