Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie dzisiaj dostalem telefon na temat mojej nowej beci :jawdrop:

Chcialem,cupetke,mpower,motor min2.5 i full wypas.

I tak wlasnie jest cupetka srebrna na felgach alu typowe dla bmw MOTOR

SPORT skora itp jestem pod wrazeniem ale to nie znaczy ze moja 316 zostanie zdradzona :naughty:

Ale do rzeczy chodzi mi o napisy bo nigdy sie z takim nie spotkalem.Na listwach bocznych jest napis MpowerTechnics taki prostokat z linia przekatna w dwoch kolorach niebieski i czerwony.Ta sama sytuacja powtarza sie na bagazniku i na plastikach w silniku.

Teraz moje pytanie czy to tylko taki inny stylistyczny napis i oznaczenie BMW z serii M czy to moze cos wiecej :shock:

Pozdrawiam !

BMW RULEZ - Drive It And Believe It ! [ skype driftm3 ]
Opublikowano

No no 32 otwarcia i zadnej podpowiedzi :jawdrop:

Mysle ze bede musial pogrzebac w necie !

Pozdrawiam !

Opublikowano

Kolego zalew napisales ze [ to mpower to pakiet stylizacyjny m co to znaczy stylizacyjny :?:

Ja napisalem stylistyczny czyli dokladnie wiem co to znaczy Mpower bo kota w worku nie kupuje tylko przeczytaj dokladnie ostatni moj wpis przepisze ponownie :D czy to tylko taki inny stylistyczny napis i oznaczenie BMW z serii M czy to moze cos wiecej :D

Pozdrawiam !

Opublikowano

czy stylizacyjny czy stylistyczny to mi wszystko jedno

MPOWER to mechanika..

to o czym ty gadasz to tzw "Mpakiet' czyli masz sobie 318 ale wyglada w paru miejscach podobnie do m3...

napisales 'mpower, silnik minumum 2.5' wiec zwrocilem ci uwage ze nie chodzi ci o mpower...

Opublikowano
m power to m power. silnik 3.0 i 3.2 litra odpowiednio 286 i 321 km w E36. Wiec nie wiem o co Ci sie rozchodzi ;) jesli takiego nie ma to jest popropstu m pakiet :]
Opublikowano

http://www.mpwr.prv.pl/ -> Artykuły-> Różnice pomiędzy zwykłym e36 a M3.

Tam jest opisane czym się rózni wersja M3 od M-pakietu. Chodzi o stylistyke bo różni się także mechanicznie.

Jak masz 2,5 to masz 2,5 i to co opisujesz to pakiet stylistyczny. Jakby było coś więcej to by był inny silnik.