Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam przywiozlem od niemca 318 2002r ze sciagnieta glowica.Motor poskladalem ale nie wiem jak ustawic rozrzad poniewaz nikt nie zaznaczyl przed rozebraniem.Moze ktos juz to robil i wie jak ustawic walki zeby je spiac przyzadem zeby lancuch zalozyc? Pozdrawiam
Opublikowano
na dole bloku pod rozrusznikiem jest otwór ok 10mm średnicy. Jak włożysz w niego dopasowany bolec to obracając wałem trafisz w wycięcie w kole zamachowym. Wałek rozrządu ma od przodu gdzieś nad pierwszym cylindrem wyfrezowany kwadrat. Boki tego kwadratu muszą być prostopadłe do górnej płaszczyzny głowicy. Na forum chyba był dokładny schemat takiego ustawienia
Opublikowano
to jest motor na 2 walkach.Panowie potrzebny ktos kto mi to ustawi z dolnegoslaska,ktos kto ma przyrzad i wie o co chodzi oczywiscie odplatnie. Jesli ktos by sie taki znalazl prosze o kontakt 721 336 045. Sprawa jest pilna