Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z moim tdsem. A mianowicie świeci się kontrolka wtrysku. Obroty są nieregularne, totalny brak mocy i dodatkowo wydobywa się klekot z wtrysku tak jakby był zapowietrzony. Podejrzewam że padł mi wtrysk sterujący i wymieniłem go już ale kupiłem używany po wymianie wtrysku kontrolka nadal się świeci i reszta też bez zmian dlatego nie wiem czy wtrysk, który kupiłem był zepsuty czy to jest coś innego. Może ktoś miał podobny problem albo wie coś na ten temat z góry dziękuję.

Mam jeszcze 2 pytanie co oznaczają kody, które wyświetlają się gdzie pokazywany jest przebieg ?

1. kod - wiem że oznacza właściwy przebieg ale reszty już nie wiem u mnie wyskakują takie kody

1. nie spisałem

2. też nie spisałem

3. 4534

4. 62795

5. 50

6. 09

Opublikowano

Witam!

Podobny problem jest też gdy dokończy żywota czujnik na wale. Jedz na komputer koszt ok. 50 zł po co zgadywać, to może być tak wiele problemów.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Mam jeszcze 2 pytanie co oznaczają kody, które wyświetlają się gdzie pokazywany jest przebieg ?

1. kod - wiem że oznacza właściwy przebieg ale reszty już nie wiem u mnie wyskakują takie kody

1. nie spisałem

2. też nie spisałem

3. 4534

4. 62795

5. 50

6. 09

jeśli chodzi o test zegarów to wyświetlane jest takie info

1 -wew.nr.BMW,

2- nr wtyczki kodującej,

3-liczba K wew. dane BMW,

4-nr podwozia,

5-wersja oprogramowania,