Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Chcialem podlonczyc parrota pod nastepujacy system (BMW Bordmonitor Alpine 16:9 Wide Screen mit CD-Laufwerk ,hardman kardon system ,MK4 ,cd wechsler)

problem jest w tym ze nigdzie niemoge znalezc przejsciowek na ISO,

poniewaz to navi ma dwie wtyczki(niebieska i biala) nie jak inne jedna (czarna).

Schemat wtyczki do wzmacniacza mam ale niema tam tel.mute

pytanie jest takie:

czy ma ktos schemat tych dwoch wtyczek przy navi,

gdzie sie podpiac z tel.mute

podpiac sie z parrotem(MKi9100) przy navi czy przy wzmacniaczu

gdyby ktos cos wiedzial, bede wdzieczny za pomoc

bo juz siedzde caly dzien w necie i nic niemoge znalezc.

Poz. Slax

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Fakt ,,moglem kupic,ale:

PARROT MKi9100

http://www.parrot.com/img/products/img_princ_parrot-mki9100.gif

ma wiecej mozliwosci np.podlonczenie USB,Iphone i sterowanie wszystkiego przez pilota

i jeszcze pare innych ciekawych zeczy.

Ale co najwazniejsze po calo dziennej walce udalo mi sie wszystko podlaczyc,

a mute "ukradlem" poprostu z przekaznika (simens)do telefonu ktory jest na stale w aucie zamontowany.

Jednym slowem mam teraz 2 tel,, :lol:

Dziala wszystko elegancko ..

Edytowane przez SLAX
Opublikowano

Jaka plama..... :lol:

nooo Sorry.. :oops: nastepnym razem postaram sie lepiej,, :wink:

Opublikowano

nie wiem ty sprzedajesz te parroty i przy okazji reklamujesz - sorry ale nie jestem wstanie zrozumieć po co wsadzać kolejne zestawy

bez mozliwości np obsługi tel przez ekran 16:9 jesli chodzi o usb iphona itp to są iterfejsy polowe tańsze i dodatkowo możemy sterować z kiery

Opublikowano
nie wiem ty sprzedajesz te parroty i przy okazji reklamujesz - sorry ale nie jestem wstanie zrozumieć po co wsadzać kolejne zestawy

bez mozliwości np obsługi tel przez ekran 16:9 jesli chodzi o usb iphona itp to są iterfejsy polowe tańsze i dodatkowo możemy sterować z kiery

Ja u siebie w e46 mam navi 16:9 i też harman/kardon i zastanawiam się nad bluetoothem tylko nie wiem właśnie co wybrać aby można było to obsługiwać z kiery a także przez navi ?

Moglibyście coś polecić ? :)

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif