Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam potrzebuje dosyć szybkiej pomocy związanej z wentylatorem mianowicie przyjechałem postawiłem auto a wentylator sobie chodzi cały czas chodzi dokładnie o wentylator ten co jest przed chłodnicą od klimy jak go unieruchomić przynajmniej na noc który bezpiecznik i co może być przyczyna takiego stanu klimy nie używałem przynajmniej przez ostatnie dwa dni
Opublikowano
a wiec wentylator unieruchomiony przynajmniej do rana jeśli ktoś będzie potrzebował to bezpiecznik nr 40 o wartości 30A (zielony) ale nadal niewiadoma jest dlaczego on cały czas chodzi
Opublikowano

ponawiam prośbę o pomoc w stwierdzeniu problemu gdy tylko wkładam bezpiecznik wentylator zaczyna działać co może być przyczyna klimatronik ?? czy podłączenie do komputera może pomoc jeśli tak to gdzie najlepiej udać się w Częstochowie jakiś zaufany i dobry elektryk czekam na propozycje rozwiązania problemu !!

jak narazie problem rozwiązał się sam przejechane trochę kilometrów włożony bezpiecznik wentylator jak narazie w spoczynku albo samo się naprawiło albo problem zanikł na jakiś czas bądź na zawsze

Opublikowano
Kolego niewiem czy tak najmniej prawdopodobne. Ja miałem na wykończeniu ten rezystor w panelu klimy i tak samo mi robiło. Tylko że po jakimś czasie zaczął mi się wyłączać panel i wymieniłem ten rezystor. Teraz wszystko gra i jest w najlepszym porządku.