Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy na forum, to mój pierwszy post :roll: Użyłem szukajki ale nic nie znalazłem na interesujący mnie temat... Poszukuję dystrybutorów zawieszenia TA-TECHNIX z okolic Gdańska lub Gorzowa Wlkp. Ma ktoś jakieś namiary?

Pozdrawiam, Andrzej

Opublikowano
Widzę że nikt mi z tym nie pomoże, więc może ktoś ma doświadczenie z zawieszeniem MTS-Technik??? Jakieś opinie, zalecenia, a może ktoś może mi polecić podobne zawieszenia(obniżenie 60/40) w cenie do 800 zł?
Opublikowano

Kolego, skontaktuj się z użytkownikiem BREYTON z beemka-klub. On zajmuję sie amorami TA-TECHNIX, brałem od niego do swojej e36

Ja brałem gwint TA-TECHNIX, przy średnim obniżeniu (tzn śruby w połowie regulacji) w porównianiu z wcześniejszym M-Technic (czyli Bilstein B8) powiem jedno... PRZETWARDO :)

Opublikowano
Witam ja tez moge polecic TA-Technik kupilem gwint mam na maxa obnizony i jezdzi sie super. Chociarz myslalem ze przod zejdzie nizej bo gleba zarazliwa jest :mrgreen: