Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy wpięcie się z brzęczkiem "bibb,bibb" w kable światła cofania nie narobi szkód w instalacji elektrycznej?

dobre :shock: po co Ci taki bajer , jesteś miłośnikiem tirów czy co

Opublikowano
A tak!! Za dzieciaka zawsze mi się takie cóśśśś podobało. :lol:

Rewelacja :roll: , a mogę jeszcze spytać gdzie chcesz to zamontować i w jakiej formie bo normalnie nie wytrzymuję z ciekawości

Opublikowano

To jest taka zarowka z brzeczkiem,ktorą wkreca sie zamiast montowanej w aucie. Oczywiscie w e60 zarowka cofania ma inne gniazdo i mniejszy otwor. Totez chce

zamontowac dodatkowe gniazdo(blisko lampy lub nawet w niej) na brzeczek i wpiąć się w kable od cofania. Tylko czy elektryczność auta na to pozwala?

Opublikowano
To jest taka zarowka z brzeczkiem,ktorą wkreca sie zamiast montowanej w aucie. Oczywiscie w e60 zarowka cofania ma inne gniazdo i mniejszy otwor. Totez chce

zamontowac dodatkowe gniazdo na brzeczek i wpiąć się w kable od cofania. Tylko czy elektryczność auta na to pozwala?

aaa to jest całkiem dobry pomysł , myślałem że chcesz wewnątrz samochodu zamontować " system dzwiękowy "