Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spotkał sie ktoś może z czymś takim ? Po 3 dniach nie moge odpalic auta, wiem ze to nawigacja.

Mozna to w jakis sposob naprawic ? Ewentualnie czy mozna kogos znaleźć w trojmiesicie kto by mogl zajrzec do czytnika/komputera nawigacji ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Nawet jeśli wyłączysz zapłon czytnik jeszcze sobie trochę działa zanim przejdzie w stan uśpienia , jesteś pewien że to wina czytnika ?

Jeśli stawiasz na nawigacje to radziłbym zobaczyć czy ktoś przypadkiem nie majstrował przy wiązce od navi (ewentualnie czy ktoś nie podłączał się z czymś np. aux , tv czy dvd ) bo po takich kombinacjach lubią wychodzić rodzynki . Jeśli jednak sam czytnik nie przechodzi w stan uśpienia to może spróbuj zwrócić się z tym do Sebasta .

Pzdr

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
kolego miałem podobny problem. Auto na postoju pobierało mi 2,6 A po odłączeniu bezpiecznika od radia i dmuchawy prad spadał do przyjetych norm. Po wymianie jeża auto pobiera mi jeszcze 1,5A wiem ze jeszcze duzo. Ale nie wiem co mi zabiera prad bo pod jeden bezpiecznik jest podłaczona zmieniarka, navi , radio z monitorkiem, TV. W moim przypadku stawiam na ten monitor bo czasem po zamknieci drzwi robi sie taki szary jasniejszy tak jak by sie "lekko" załączał . Odepnij najlepiej bezpiecznik od radia i sprawdz sobie miernikiem czy dalej auto pobiera Ci prad. Tylko nie zapomnij o wyjeciu bezpiecznika -oswietlenia bagażnika

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii