Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem niedawno komplet M-TECHNIC. Ładne siedzonka pół skóry, no i okazało się że od spodu z obu siedzeń przednich wychodzi kabel z kostką, która ma miejsce na dwie wsuwki. Czy to jest zasilanie podgrzewanych siedzeń? Jak tak to jak to podłączyć? Wystarczy kupić przełącznik z kablem?
Opublikowano
Wydaje mi się że powinieneś zacząć od poszukania schematu elektrycznego. Napewo są bezpieczniki od grzanych dup , więc trzeba cała instalacje prowadzić

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
No przegrzebałem allegro i chyba najprościej będzie pojechać na skład BMW czesci i popytać o całą elektrykę do podgrzewanie. Na allegro było tylko jedno ogłoszenie wiązki elektrycznej wla wraz z siedzeniami. Pomyśli się coś na zime. Narazie to grzeje mi siedzenie słonce :D