Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam sznownych forumowiczów mam nieciekawą sytuację mianowicie gdy zamkne samochód po pewnym czasie włącza mi sie alarm tylko nie że wyje non stop tylko pika wraz ze swiatłami awaryjnymi po minucie pikanie ustaje a awaryjne dalej migają, powtrzam to nie jest ten prawidlowy alarm jakby sie ktos wlamal tylko pikanie co to moze byc pomozcie bo nie moge auta zamknąć.
  • 5 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
kolego miałem to samo w mojej e46 okazało sie ze do wymiany miałem ten przycisk który dociska maska samochodu. Spr najpierw odpiac wtyczke od tego czujnika i spr czy dalej alarm bedzie sie załaczał

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
kolego miałem to samo w mojej e46 okazało sie ze do wymiany miałem ten przycisk który dociska maska samochodu. Spr najpierw odpiac wtyczke od tego czujnika i spr czy dalej alarm bedzie sie załaczał

Potwierdzam. Jest to najczęstsza przyczyna załączania alarmu rowniez w E60.