Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem kiedy jadę po pewniej chwili auto strzela z rury i jest mulasty i znowu jedzie i tak co kawałej strzela mam instalacje lpg
Opublikowano
silnik zlapał lewe powietrze i się ksztusi , jak masz gaz na śrubkę, to pewno spadła gumowa opaska. Jak nie potrafisz, to podjedź do pierwszego gazownika, powinien Ci pomóc
Opublikowano
Mam silnik M20 130 koni a które to kable od świec ??? Dziś wymieniłem filtr gazu świece . I chodzi na gazie ładnie obroty trzyma na 1 . Kupiłem tez filtr paliwa ;/ i niewiem własnie załozyłem go w miejsce tam co przypominało mi filtr paliwa czyli takie czarne długie okragłe koło filtra powietrza przykrecony do obudowy i próbuje zapalic na bezynie a tu nic ;/ i neiwiem czy dobry filtr wymieniłem ;/
Opublikowano
Zwykle kable od swiec...Wykrec swiece, jak nie masz nowych to je przeczyc, wyczysc kable, podlacz porzadnie, ewentualnie sprawdz w nocy jak jest ciemno czy widac przebicia na kablach...