Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam taki problem. Jeden xenon swieci mi inaczej od drugiego. Wydaje mi sie, ze ma inny kolor i lekko slabiej. Co to moze byc? Czy wystepuje w xenonach jakas regulacja ?

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mój ojciec kiedyś prosił w ASO Audi o lekkie podniesienie xenonów bo wg niego za którko świeciły ale o regulacji natężenia i barwy światła to nie słyszałem.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Pewnie jeden żarnik już ktoś wymieniał. Ten drugi jest trochę wypalony i dlatego jest taki efekt. Zeby było wszystko OK to powinno sie wymieniać xenony parami.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Mam taki problem. Jeden xenon swieci mi inaczej od drugiego. Wydaje mi sie, ze ma inny kolor i lekko slabiej. Co to moze byc? Czy wystepuje w xenonach jakas regulacja ?

Nie reguluje sie w zaden sposob intensywnosci ani barwy swiatla.

Inaczej swiecacy ksenon zazwyczaj wskazuje na to ze zarowki nie byly

wymienioone rownoczesnie. ZUzywajaca sie zarowka zaczyna przechodzic

w bardizej fiolet a nastepnie pomaranczowy odcien. Nowe zarowki

ksenonowe potrafia wrecz swiecic zoltawo, dopiero po pewnym czasie staja sie bialo-niebieskie.

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl