Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam widok wlasnie jak to opisales "split" i probowalem zrobic na caly na poczatku i nie dalem rady :)

na spokojnie dzisiaj pobrobuje

Opublikowano
ja mam widok wlasnie jak to opisales "split" i probowalem zrobic na caly na poczatku i nie dalem rady :)

na spokojnie dzisiaj pobrobuje

W twoim przypadku nie ma nic prostszego. Uaktywnij prawa czesc ekranu przesuwajac IDrive w prawa strone, nacisnij IDrive i wybierz wlasciwa opcje.

Opublikowano
W jakis sposób można przełączać się pomiędzy widokami: pełnoekranową mapą, a mapą w lewym okienku, a w prawym np. komputer. Mój problem dotyczy co prawda serii 1, ale jak na razie nikt nie jest w stanie mi pomóc. Poniżej link do wątku.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=33&t=108333

Będę wdzęczny za wszelkie sugestie.

W tej chwili ci nie pomoge. Dawno tego nie robilem, ale moge ci teraz juz napisac ze tej opcji nie nalezy szukac w "nawigacji" a bardziej w ustawieniach, bo ona dotyczy wyswietlania dowolnych informacji nie tylko navi.

Opublikowano
[

W twoim przypadku nie ma nic prostszego. Uaktywnij prawa czesc ekranu przesuwajac IDrive w prawa strone, nacisnij IDrive i wybierz wlasciwa opcje.

no wlasnie jakos mi to nie idzie :/

np przy nawi jak najade na to prawe okno i np mam widok perspektywiczny to mi sie robia w sumie 2 takie okna, czyli zostaje to wieksze i to mniejsze.

myslalem ze jak nacisne wylaczenie okna to tak bedzie ale wtedy prawa strone mam ciemna

jak bedziesz w swoim wehikule to zerknij jak to zrobic dokladnie, bede wdzieczny

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może jednak ktoś wie jak to zrobić?

Jak zwykle wiele deklaracji, że jak będę w samochodzie to sprawdzę i ... nic poza tym :(