Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie dotyczące ceny auta?

Bmw E39 2.0i 1996r.

260tyś

Po wymianie zawieszenia z przodu i przepływomierza bez wypadkowe silnik ładnie pracuję. Do wymiany olej i filtry oraz nabicie i przegląd klimy? Drobna rdza znikome ślady u dołu drzwi do zaprawek.

Do zabranie 13tyś zł?

Czy według was warto te pieniądze dać?? Z góry dziękuję za odp

Opublikowano
Witam! Mam pytanie dotyczące ceny auta?

Bmw E39 2.0i 1996r.

260tyś

Po wymianie zawieszenia z przodu i przepływomierza bez wypadkowe silnik ładnie pracuję. Do wymiany olej i filtry oraz nabicie i przegląd klimy? Drobna rdza znikome ślady u dołu drzwi do zaprawek.

Do zabranie 13tyś zł?

Czy według was warto te pieniądze dać?? Z góry dziękuję za odp

w końcu to twoja kasa...sam oceń czy jest warty tych pieniędzy...ale przeglądajac internetowe oferty to nie widziałem nic w takich cenach nadających sie do jazdy...za 13 patyków zawsze można kupić fajną fiestę, albo clio....moze poloneza hahahahha to taki żart Będziesz Musiał Wyprzedzać...ale nie fiestą...

pozdrawiam

Bogdan28
Opublikowano
Z tą klimą może być lekka ściema,bo to co piszą kosztuje ok.150pln.a przecież jak ktoś chce sprzedać auto to nie jest wydatek i lepiej byłoby to zrobić za tą kasę.może z klimą jest coś gorszego.Poza tym to trochę mało jak na dobrą bunię.Musisz sam zobaczyć i ocenić.Oczywiście stacja obsługi i komp musi być.Tak na marginesie ja mojej 535,1997r.za 22000 bym nie oddał :nienie:
niema nic lepszego niż BAWARKA