Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z moim e36 mam w nim silnik 1.6 m43 całkiem niedawno usunąłem z niego gaz , były z nim same problemy pare dni było ok aż do teraz , auto nie ma mocy przyspiesza jak maluch , przy starcie dusi się co ciekawe 2 dni temu poluzował mi sie jeden przewód z płynem chłodzącym i przy stanie praktycznie zerowym auto jechało jakby żwawiej nie mam pojęcia co z nim jest :( wymienione zostały świece , pompa paliwa , przepływomierz , wszystkie filtry , kable mają pół roku już nie wiem co zmienić możliwe że silnik jest już do remontu? Co jeszcze ciekawego rano jak odpalam to auto pali na drugi czasami trzeci raz, za pierwszym razem nie ma szans , a po długiej jeździe na drugi dzień przy odpalaniu jest większy problem i czasami zadymi na czarno poratujcie coś bo do mechaników już sił nie mam
Opublikowano
o tym już pomyślałem błędów nie ma jedynie była sonda ale to odrazu wymieniłem skasowałem błąd i więcej błędów nie pokazuje
Opublikowano
filtr paliwa też wymieniony na nowy , najdziwniejsza sprawa jest z tym płynem do chłodzenia , jak go jest całkowite minimum auto jedzie ok doleje do poziomu auto dusi się nie da się jechać , dziwna sprawa jest z tym
Opublikowano
właśnie że nie , chyba że mam zepsuty czujnik , a silnik przegrzałem kiedyś raz a tak wskazówka pokazuje cały czas normalnie