Skocz do zawartości

domykanie szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanie czy jest mozliwosc przeprogramowania domykania szyb zeby po nacisnieciu przycisku zamykania na oryginalnym kluczyku od razu domykaly sie szyby a nie trzeba bylo go przytrzymywac :?: :?:
Opublikowano

Kwestia - czy będzie to bardziej praktyczne. Ja uważam, że o wiele praktyczniejsze jest rozwiązanie obecne - chcesz na podwórku przed domkiem jednorodzinnym auto zostawić z uchylonymi szybkami bo jest sauna na dworze - proszszsz bardzo - zamykasz a szybki zostają. Albo wychodzisz gdzieś na dosłownie sekundę - zostawiasz szyby niedomknięte żeby blachy w aucie nie było lub jeszcze bardziej praktyczne - zostawiasz psa w aucie - nie chcesz żeby się zagotował - zostawiasz mu minimalnie uchylone szybki. A w Twoim rozwiązaniu - byle jedno zamknięcie i nie masz możliwości takich jak wyżej opisałem.

Pzdr.

Opublikowano
  • Autor
wtedy powinno byc tak jak w VW i Audi ze zamykamy auto kluczykiem a nie pilotem i szyby zostaja uchylone
Opublikowano

Zgadza się. Ale to już zmusza Cię do gmerania kluczem w zamku :wink:

Pozdrawiam

Opublikowano
Nikt nie odpowiedzial czy sie da przeprogramowac !?
Opublikowano
w e39 nie ma takiej opcji zeby 1 kliknieciem zamknac szyby pilotem, zeby domknac pilotem trzeba trzymac dlugo przycisk zamknij i wtedy sie zamykaja.
Opublikowano
Dokładnie jak pisze flash , a jak chcesz otworzyć to musisz długo przytrzymać przycisk do otwierania
Opublikowano
  • Autor
ja wiem jak dziala domykanie i otwieranie szyb w bmw,chyba sie nie zrozumielismy bo zadalem pytanie czy mozna to przeprogramowac :?: :?:
Opublikowano
nie mozna, nie ma takiej opcji w e39.