Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy mial ktos problem z ogrzewaniem tylniej szyby w E61. Ogrzewanie działalo, a pewnego dnia koniec. Może ktos poradzi w tym temacie albo miał ten problem u ktos naprawił. Ajak nie to szukam dobrego elektyka który to zbrobi w Krakowie, tylko byle sie nie doktoryzował na problemie cały dzień.
Opublikowano

Sprawdz ładowanie akumulatora

Ja miałem problem z akumulatorem i jednym z objawów był brak ogrzewania szyby

Opublikowano
Temat się wyjaśnił. Kabel się przetarł i do tego zaniedział bo został uszkodzony dodatkowo przewód od sprykiwaczy. Mam jeszcze jedno pytanie czy ktos wie gdzie można kupić taki przewód w Krakowie ? Potrzebuje naprawić i dosztukować bo całośc wymiany nie wchodzi w grę po to rozbieranie połowy auta nie mówiąc kablu antenowym i zasilającym które idą razem z tym przewodem.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

hej a jak dostac się do tych przewodów tak aby niczego nie uszkodzic bo niestety mam ten sam kłopot. Działa podgrzewanie lusterek ale tylna szyba pozostaje zamarznięta.

pozdrawiam