Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

chciałem zapytać czy ktoś z was spotkał sie może z Jet Clin? Jest to preparat (metoda) ktory czyści wtryskiwacze ( test w ostatnim "Motorze")

Czy ktos z was moze czyscil silnik ta metoda?? test w tej gazecie wypadł obiecująca i przy nie duzym koszcie ok 150zl mysle ze ma to sens tylko czy kojarzycie firmy ktore czyszcza silnik ta metodą???? (najlepiej Kraków i okolice - ale nie koniecznie)

pzdr

Opublikowano
no ja w swoiej 330d czyściłem we wrocku serwis japancars tomasz malec na nasypowej :) silnik chodzi dużo fajniej :)namówił mnie koleś ktory robił to w rav4 bo d4d nu coś klekotał :) u mnie jeden wtrysk klkotał czasem a już jest cisza. Ja jestem zadowolony i naprawde auto pracuje cichutko
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano

dzieki za pomoc :D ale mimo wszystko nie moge w krakowie ani okolicahc znalesc takiej uslugi ale skoro taki piszecie ze jest poprawa itp to chyba warto podjechac :)

a ile kosztuje take czyszczenie?????? :?:

Opublikowano
We wrocku 150 -180zł no chyba że chcesz ze zbiornikiem to koło 350 zł ja wziąłem opcje bz ;)
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
nie wnikałem w szczegół techniczne ale opcja nr 1 wpinają się przed filtrem i na powrocie a opcja nr 2 gdzieś do zbiornika ?? ale to musisz zadzwonić do nich i się dopytać ja tak jak mój kolega z ravki zrobiłem opcje bz choć koleś pytał mnie czy chce ze zbiornikiem . ze zbiornikiem napewno więcej czasu zajmie :) tak itak 2h trzeba liczyć . Z godzinke chodzi na tej chemii. :)