Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panie i Panów.

W temacie chyba zawarłem całe sedno tego wątku. Nie działa mi kilka kontrolek na desce rozdzielczej. Tak pomyślałem, żeby przy tym podłubać, ale Pan w Mag-Pol'u powiedział, że od czorta roboty, a za ok 100 mogę kupić w pełni sprawną.

Czy sądzicie, że naprawdę nie warto się w to bawić :?: :?: :?:

Peace.

Black - Mighty - Wonderful
Opublikowano

Masz na mysli chyba zegary, a nie cała deske rozdzielcza...

Jezeli tak, to najlepiej wymienic zegarki na uzywane, musza byc jednak od tego samego modelu (silnik, rok produkcji itp). Pamietaj rowniez o przełożeniu karty pamieci z przebiegiem i numerem nadwozia do wkladanych zegarow, aby nie bylo problemow przy sprzedazy.

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano

no tak...oczywiscie chodzi o zegary.... :duh: :duh: :duh:

No wlasnie tak myslalem, ze z przebiegiem moga byc balety...

Czyli jednak wymienic...a Wiecie moze, czy da rade przelozyc zegary samemu, czy lepiej do jakiego elektryka - magika sie udac..?

Opublikowano

Napewno kontrolka świateł mijania.

Radziu w ogóle się chyba umówie z Tobą, żebyś przetrzepał mi elektronike....co ty na to... :roll:

Opublikowano

Ten zaprzyjazniony mechanik mojego ojca powiedzial, ze sie nie pali ta kontrolka... :duh: :duh: :duh:

Nigdy wiecej nie oddam mu samochodu... :mad2: :mad2: :mad2:

Opublikowano
Ten zaprzyjazniony mechanik mojego ojca powiedzial, ze sie nie pali ta kontrolka... :duh: :duh: :duh:

Nigdy wiecej nie oddam mu samochodu... :mad2: :mad2: :mad2:

goscio z magpolu tak ci powiedzial?? normalnie nie wierze?

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano

nie w MagPolu.... :!: :!: :!:

Taki kumpel ojca...

Szef MagPolu zadeklarowal chec odkupienia mojej Bumci... :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
nie w MagPolu.... :!: :!: :!:

Taki kumpel ojca...

Szef MagPolu zadeklarowal chec odkupienia mojej Bumci... :mrgreen: :mrgreen:

To by zachwialo calkowicie moja nieposzlakowana opinia na temat miejsca i szefa...:) uff.

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano

No ja narazie nie mam sie do czego doczepic w MagPol'u....

Wymiana Piasty 50PLN i 30 min roboty..... :mrgreen: :mrgreen:

co do deski to zostawie jak jest. Mam inne wydatki...

Mam natomiast braki w podswietleniu kilku detali na konsoli. Wiecie moze jakie zaroweczki tam wchodza, bo jade na 2 tyg, nad morze to bym sobie podlubal...